Byggkreditiv

Teamet på L7FINANS drivs av att skapa tillväxt hos svenska företag. Med en varierad bakgrund från bl.a. elitidrott så springer vi gärna den där extra milen för att säkerställa att du kan driva igenom din investering eller förvärv på bästa sätt.

Kom igång med byggprocessen direkt

L7FINANS hjälper till under byggprocessen och kan löpande lämna kredit för att säkerställa likviditeten under en pågående byggnation. Vårt låneteam följer byggets utveckling och bedömer fastighetsvärdet med hänsyn taget till hur långt byggnationen kommit och hur långt det är kvar till färdigställande.

Vi kan beroende på projektets storlek och företagets situation antingen erbjuda ett traditionellt byggkreditiv eller en lösning där vi erbjuder nya lån allt eftersom färdigställandegraden ökar. Det senare minskar komplexiteten i planeringen och det blir lättare att snabbt komma igång. Vi har flexibla löptider och kan snabbt sy ihop en deal som passar ditt projekts behov.

Vi är vana att bistå vid tillträden med ansökningar om lagfart, pantbrev och har god vana av komplicerade bolagsstrukturer och svåra fastighetsvärderingar.

Goda relationer, flexibilitet och engagemang är viktigt för oss då vi förstår att ingen situation är den andra lik. Som entreprenörer arbetar vi snabbt och kan normalt gå från ansökan till utbetalning inom bara några dagar. Vi går alltid den extra milen för att kunna erbjuda en smidig och enkel transaktion med flexibla löptider.

Vi kräver alltid borgen från företagets ägare och att ägarna har en sund affärsmodell och bakgrund. För att påbörja en diskussion med oss, ring oss direkt eller fyll i vår låneansökan för nytt lån så återkommer vi inom kort med hur vi kan gå vidare.

Typer av företagslån

Rörelsekredit

När den löpande likviditeten inte går ihop, eller för att få loss kapital för en brådskande investering.

Fastighetslån

Från förhandling till fastighetsförvärv följt av krediter för ny-, om- och tillbyggnad.

Markutveckling

Belåning hela vägen från ansökan om förhandsbesked till färdig detaljplan och bygglov.

Byggkreditiv

Vi bistår dig med hjälp att finansiera ditt byggprojekt, både med och utan tecknande förhandsavtal.

Företagsförvärv

Vi erbjuder bryggfinansieringar vid förvärvssituationer. Vi agerar så snabbt som det behövs.

Brygglån

Vi hjälper dig snabbt med ett lån som är kortfristigt i väntan på att en fast finansiering har kommit på plats.

Specialkrediter

Ibland kan specifika lånebehov uppstå. Vi ser gärna över hur vi kan hjälpa dig med ditt.

Kom i kontakt

Kontakta oss idag

087-30 17 77

Warfvinges väg 31 4tr,

SE-112 51 Stockholm, Sverige